Milford Sound 17 januari
Door: Brigit
Blijf op de hoogte en volg Jaap en Bri
17 Januari 2018 | Nieuw Zeeland, Milford Sound
De watervallen zijn er alleen maar als het regent, zo werd ons verteld. Dus mooi weer betekent geen watervallen dus toen we dat eenmaal wisten hebben we alle regen vandaag voor lief genomen.
In Milford Sound zijn we aan boord gegaan voor een tocht door de Sound of liever gezegd Fjorden. Onderweg weer een groep zeerobben ontmoet en op de camera vastgelegd. We konden de fjorden tijdens de tocht helaas niet in totaliteit vastleggen, vanwege de laaghangende bewolking, maar dat zien jullie vanzelf.
Al met al was het weer een hele mooie dag die in de herinnering blijft.
17 Januari 2018 - 17:58
Daan Burgman:
Ondanks dat het weer niet helemaal doet wat je zou wensen is het geweldig te lezen dat jullie zo genieten.
Even over het weer: morgen krijgt het Noordeiland te maken met enorm veel regen en wordt er gewaarschuwd voor overstromingen op sommige plaatsen.
In Hamilton waar wij over 14 dagen aankomen gaat het de komende 14 dagen met name: Regenen!!
Motto: Count your blessings and enjoy!.
Knuf
d
17 Januari 2018 - 21:38
Carlo Zwartendijk:
Zo, ik liep wat achter en ben inmiddels weer bij. Ik heb jullie verhalen geleden en de video's en foto's bekeken. Jullie maken een ontzettend mooie reis. Het is dan wel heeeel ver weg, maar het is de moeite. Jammer van de vele regenval en wind de laatste tijd. Maar ja, na regen....
Nog een vraagje: jullie foto's van alles om je heen zijn prachtig, maar zo af een toe een foto van onze hoofdrolspelers in dit avontuur zou ook wel leuk zijn. Lukt dat? een selfie of zo met op de voorgrond het menselijk schoon en op de achtergrond het natuurschoon.