Rotorua 29 december vervolg - Reisverslag uit Rotorua, Nieuw Zeeland van Jaap en Bri - WaarBenJij.nu Rotorua 29 december vervolg - Reisverslag uit Rotorua, Nieuw Zeeland van Jaap en Bri - WaarBenJij.nu

Rotorua 29 december vervolg

Door: Brigit

Blijf op de hoogte en volg Jaap en Bri

29 December 2017 | Nieuw Zeeland, Rotorua

In Rotorua hebben we vandaag onder andere nog een geiser gezien, die zeer actief is.
We hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk vast te leggen op camera.
Verder staat Rotorua bijna geheel in het teken van het leven van de Maori’s. Hier is het leven nog meer dan elders vermengd met dat van de eens gekomen Europeanen, Aziaten, Australiërs en nu Nieuw Zeelander.
Onze B&B meneer had ons nog zo gewaarschuwd voor Rotorua:
Meer dan 3 minuten in de zon en je verknetterd. We hebben er een beetje om gelachen tot nu! Jaap is zo rood als een kreeft ondanks smeren. Nou dat wordt eventjes afzien.

• 29 December 2017 - 11:56

Piet En Truus:

Spectaculair die geijsers! Dat moet van dichtbij helemaal mooi zijn.
    Het is genieten, denk ik, en wij genieten mee.

• 29 December 2017 - 12:45

Ellen Huisman:

wat een super reis maken jullie. jullie kijken elke dag je ogen uit denk ik.
    geniet nog even lekker verder.

• 29 December 2017 - 20:18

Marlies En Carlo:

Tjonge-jonge, wat doen en beleven jullie veel in korte tijd. En wat een prachtige foto's maken jullie. Ik kon alleen de foto van rooie Jaap niet vinden....

• 30 December 2017 - 19:30

Carlo & Marlies:

Prachtig allemaal !!

• 31 December 2017 - 13:23

Martijn Platenkamp :

Mooie verslagen en vooral de filmpjes geven een goede indruk van de prachtige omgeving. Heel veel plezier nog en een goede jaarwisseling. Groetjes Martijn en Marianne

• 31 December 2017 - 13:28

Edwin Aalderink:

Wat hebben jullie in een korte tijd veel gezien. Mooie foto's en impressies van het afwisselende landschap. Nog veel plezier, groetjes Fam Aalderink

• 03 Januari 2018 - 13:05

Anita: